Med en rengøringsaftale hos Midt West Rengøring ApS hjælper vi jer med at sikre, at virksomhedens arealer altid fremstår pæne og rene, så dine medarbejdere har fokus på deres opgaver og har et godt indeklima.

Vi har stor kendskab til mange brancher og ved derfor, hvilke midler vi skal tage i brug under de forskellige forhold. Lige fra opretholdelse af høj hygiejne med inddeling af rengøringszoner i biogasanlæg til håndværkervirksomheder der har brug for rengøring af olie/fedt overflader.

Erhvervsrengøring med ekstra service

Let hverdagen og få Midt West Rengøring ApS til at stå for levering og opfyldning af både:

  • Toiletpapir
  • Håndklæder
  • Håndsæbe m.m.

Vi har et stort udvalg af produkter, og kan levere netop det, I har behov for og til knivskarpe priser.

Efter ønske sørger vi også for:

  • Måtteservice
  • Vinduespolering
  • Tæpperens
  • Polishbehandling
  • Andre specialopgaver

30 års erfaring med rengøring af kontorer, virksomheder, klinikker mm. 

Vi udfører erhvervsrengøring der spænder bredt over kontorrengøring, industrirengøring, klinikrengøring, specialrengøring, rengøring efter håndværkere, efter nybyggeri og meget mere. 

Midt West Rengøring ApS er et rengøringsfirma fra Videbæk nær Skjern, Tarm og Herning, der har været i branchen i over 30 år, og har mange kunder som vi har hjulpet gennem både 10 og 15 år. 
Vores kerneværdier er jysk troværdighed og respekt, og vi har derfor stort fokus på at skabe samarbejder, der er bygget op af ærlighed og pålidelighed. Vi gør os umage hver gang, så vores kunder altid får det bedste resultat. 

Kontakt os for en god aftale på erhvervsrengøring i Skjern og omegn

Ønsker du at høre mere om hvordan et muligt samarbejde kunne se ud, så er du velkommen til at kontakte Midt West Rengøring ApS og fortælle om jeres behov.

Ring til os på telefonnummer 97 17 34 50, send en mail til info@midt-west.dk eller skriv til os via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for en god aftale