Søger du et rengøringsfirma i Videbæk, Herning, Skjern, Tarm,  Vildbjerg eller omegn? Med en rengøringsaftale hos Midt West Rengøring ApS, sikrer vi at din virksomhed står skinnende rent. 
Vi har været i branchen i mere end 30 år og har mange faste kunder, som har brugt os til rengøring i over 10 og 15 år. Vores nøgleord er jysk troværdighed og respekt, og vores fokus ligger på at skabe et godt samarbejde der er opbygget af tillid, ærlighed og pålidelighed.

Vi gør os umage, så du er sikret det bedste resultat hver gang. 

Vi udfører alle former for rengøring 

Vi har stor kendskab til de forskellige brancher, og ved derfor hvilke metoder og midler vi kan tage i brug, for at løse de forskellige opgaver på bedste vis. Uanset om der skal tages særlige hensyn til opretholdelse af høj hygiejne, om der skal udføres rengøring i biogasanlæg eller rengøring af olieret/fedtet overflader efter håndværker, så kan vi klare opgaven. 

Rengøring til virksomheder, kontorer, klinikker mm. 

Vi forstår, at et rent arbejdsmiljø er afgørende for medarbejdernes trivsel og for at skabe et professionelt arbejdsmiljø for både kunder og samarbejdspartnere. Vores erhvervsrengøring tilpasses virksomhedens behov og omfatter kontorrengøring, butiksrengøring, ejendomsvedligeholdelse og meget mere.

Kontakt os hvis du har brug for et professionelt rengøringsfirma 

Skal du bruge et rengøringsfirma til en opgave eller en fast aftale, så er du velkommen til at kontakte os for at tage en snak om hvordan et godt samarbejde kunne se ud.
Kontakt os for at høre mere på telefonnummeret 97 17 34 50, mail info@midt-west.dk eller via kontaktformularen her på siden. 

Kontakt os for en god aftale